Viherkasvit

Viherkasveilla ja vihreydellä on paljon merkittäviä vaikutuksia hyvinvointiin. Kasvien ja näin ollen luonnon tuominen sisätiloihin vaikuttaa mieleemme: Se laskee stressitasoja, nostaa vireystilaamme ja energiatasojamme positiivisella tavalla.

Viherkasvit puhdistavat huoneilmaa

Kasvien mikrobit käyttävät ilman epäpuhtauksia ravintonaan. Hyviä, helppohoitoisia ja tavallisimpia sisäilmaa puhdistavia kasveja ovat mm. viirivehka, kaarisulkasaniainen, palmut, vehkat ja traakkipuut, joita myymälästämme löytyy lähes aina.

 

Viherkasveja kaikentasoisille viherpeukaloille

Myymälästämme löydät helppohoitoisia, vaativia, enemmän kastelusta pitäviä, hämärässä asustavia sekä sopivasti puhetta ja hoivaa tarvitsevia. Opastamme ja autamme löytämään juuri sopivan kasvin asiakkaan kertomilla kriteereillä. Valikoimastamme löytyy runsaasti eri tyylisiä suojaruukkuja erilaisiin koteihin, joihin on helppo hoitaa ja huoltaa viherkasvit. Viherkasvi onkin oiva valinta myös tupaantuliaislahjaksi.

Vihersisustuksella viihtyvyyttä

Hoidamme, lannoitamme ja juttelemme kasveille myymälässämme huolella, jotta ne ovat loistavia ja valioyksilöitä asiakkaan viedessä niitä ihastuttamaan omaa tai toisen kotia. Vihersisustuksella saadaan koteihin ja julkisiin tiloihin viihtyvyyttä ja ne toimivat myös mainiosti tilanjakajina.