Tuoreet sesonkikukat ja asetelmat

Myymälästämme löytyy runsaasti valmiita matalia ja korkeita, värikkäitä ja hillittyjä, kauniisti sidottuja kimppuja kaikkina vuodenaikoina. Kesäkautena ihastuttavat mm. pionit ja hortensiat, syksymmällä ruskan väriset tammenlehdet ja kuismat, talven kylmyydessä lämmittävät tulppaanit ja cymbidium orkideat kauneudellaan.

 

Tunnelmalliset joulukukat ja asetelmat

Hehkuvan punaiset ja lämpimän valkoiset joulun ajan kukat tuovat kauneutta pimeimpään kaamosaikaan. Ensimmäiset joulutähdet, hyasintit, amaryllikset ja muut kauniit kasvit saapuvat myymäläämme jo hyvissä ajoin ennen kiireisintä sesonkia luomaan joulun tunnelmaa. Teemme satoja yksilöllisiä jouluisia asetelmia ja -istuksia leikko- ja ruukkukasveista. Asetelmia löytyy moneen makuun: perinteisiä joulukoreja, modernin tyylisiä istuksia keraamisissa astioissa sekä muita persoonallisia mm. lasiastioihin tehtyjä asetelmia.

.

Kevät alkaa pääsiäistä ja pääsiäiskukista

Kevätauringon loistaessa saapuvat värikkäät sipulikasvit ja esikot. Kevättä juhlimme ja pääsiäistä vietämme laadukkaiden leikkonarsissien lumossa, iloisten kimppujen parissa ja keväisiä kukkakoreja tehdessä.

Väriä ja kukkaloistoa koko kesäksi

Myymälässämme olevasta kasvihuoneesta löytyy runsaasti erilaisia kesäkukkia: amppeleita, pelargoneja, muratteja, maljaköynnöksiä ja paljon muita perinteisiä kukkia pienissä ja isoissa spoteissa. Suunnittelemme ja toteutamme eri tahoille tilauksesta kesäkukkaistutuksia.