Onnittelukimput

Sidomme upeat ja yksilölliset kukkakimput ja asetelmat kaikkiin erityisiin hetkiin. Myymälästämme löytyy myös runsaasti valmiita matalia ja korkeita, värikkäitä ja hillittyjä, kauniisti sidottuja kimppuja. Sidomme asiakkaan valitsemista kukista tai voit luottaa floristin ammattitaitoon. Loihdimme näyttävät onnittelukimput eri tilaisuuksiin: isänpäivän juhliin, naistenpäivän kunniaksi, valmistumisen riemuksi ja syntymäpäivän iloksi. Voit myös tilata valmiin malliston mukaisen kimpun EKUKKA-verkkokaupastamme.

Onnittele koulusta valmistuvaa tai ripille päässyttä kukkakimpulla

Löydät meiltä valmistuneelle, ylioppilaalle ja rippille päässelle hyvät valikoimat laadukkaita leikkoruusuja sekä runsaasti erilaisia yksittäisiä leikkokukkia esimerkiksi gerberoita, krysanteemeja ja flamingonkukkia.

Napanuorakimppu

Suloisella napanuorakimpulla eli äti-lapsi-kimpulla onnittelet vauvaperhettä. Kimppu koostuu kahdesta erikokoisesta kimpusta, jotka yhdistetään kauniilla nauhalla toisiinsa. EKUKKA-verkkokaupastamme löydät useamman valmiin mallin äiti-lapsi-kimpusta. Voit tilata kimpun verkkokaupasta tai vierailemmalla myymälässämme. Sidomme myös toiveiden mukaisa napanuorakimppuja.

Ilahduta äitiä tai mummia kukilla äitienpäivänä

Suosituimpia äitienpäivämuistamisia ovat ihastuttavat leikkokukkakimput, värikkäät asetelmat, ruukkuruusut ulos ja sisälle sekä muut kauniisti kukkivat ruukkukasvit. Äidit ilahtuvat myös kukkalahjakortista. Voit hankkia lahjakortin myymälästämme tai EKUKKA-verkkokaupastamme.