Hääkukat

Haluamme olla mukana tärkeässä päivässänne, jossa hääkukat ovat isossa roolissa. Meiltä saat asiantuntevaa suunnitteluapua ammattitaitoisilta floristeilta ja hyviä ideoita onnistuneeseen toteutukseen. Toiveidesi mukaiset hääsidonnat sidomme ammattitaidolla morsiusparille, hääväelle, kirkkoon ja juhlatilaan.

 

Morsiuskimput, heittokimput sekä kaasojen ja morsiustyttöjen kukat

Hääpäivän tärkein kukkasidonta on morsiuskimppu, joka täydentää morsiamen juhlatyylin. Saatat myös haluta pienemmän heittokimpun, jolla arvot naimattomien neitojen joukosta seuraavan morsiamen. Meiltä saat myös toiveidesi mukaiset rannekukat, hiuskoristeet sekä kaasojen ja morsiustyttöjen kukat.

Sulhasen, bestmanin, sulhaspoikien ja appivanhempien kukat

Sulhasella on yleensä viehe, eli rintakukka, joka sopii morsiuskimpun teemaan. Tyylikkäät vieheet kuuluvat myös bestmanille, sulhaspojille ja appivanhemmille.

Tilojen ja hääauton koristelu

Koristelemme juhlastilasi kauniiksi ammattitaidolla toiveittesi mukaan. Huolehdimme esimerkiksi kirkkokoristeet, alttarikoristeet, koristeet kirkon penkkien päihin, juhlatilan koristelut, pitopöydän asetelmat ja kimput, häävieraiden pöytien kukat ja kukka-asetelmat.

Huomioithan, että kukkien saatavuus ja hinta vaihtelevat sesongista riippuen. Kaikkia kukkia ei ole saatavissa ympäri vuoden.

Varaa aika floristillemme.

Suunnittelemme juuri teidän häihinne sopivat kimput ja koristeet.