Hautaustoimisto

Palvelemme hautausasioissa hienovaraisesti ja vuosikymmenien asiantuntemuksella. Autamme omaisia surun kohdatessa käytännön järjestelyissä. Liikkeellämme ja hautaustoimistollamme on pitkät perinteet jo vuodesta 1956, jolloin Otto ja Tyyne Hiitola perustivat Kalajoelle Hiitolan kukkakauppa ja hautaustoimiston. Nykyisin yrittäjänä toimii Päivi Lapinoja perheineen.

Kalajoen Hautaustoimisto kuuluu Memoria-hautaustoimistoihin

Kuulumme Memoria- hautaustoimistoihin, joka on yksityisten hautaustoimistojen omistama yhteistyöverkosto. Jokainen Memoria-liike on täysin riippumaton, itsenäinen yritys. Suurin osa on jo vuosikymmeniä toimineita pieniä perheyrityksiä.

Hautaustoimistomme palvelut

Asiantunteva hautaustoimistomme henkilökunta auttaa arkun, hautakiven ja kukkien valinnassa. Omasta valikoimastamme löytyy valikoima erilaisia arkkuja ja halutessanne sidomme arkun päälle koristeeksi kukkalaitteen. Voimme auttaa hautakiven suunnittelussa ja tilauksessa tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneiltamme. Arkun kukkalaitteen lisäksi sidomme laskettavat surulaitteet ja suunnittelemme kanssanne muistotilaisuuden koristelun kukilla. Hautauspalveluumme kuuluu vainajan siirtokuljetus kaikkialta Suomesta, saattokuljetus siunauspäivänä ja kuljetus tuhkaukseen.